referenser & samarbetspartners

Vi hjälper företag, privatpersoner och föreningar genom att skapa snygg och tilltalande grafisk design.
Under våra tjänster kan ni se vad vi kan hjälpa till med.

Culture academy

Culture Academy AB hjälper företag att skapa och driva en högpresterande företagskultur där människor älskar att vara och leva sitt varumärke. Vi fick äran att vara med från början och skapa Culture Academys grafiska profil, från logotyp, färger och visuellt uttryck. Vi har fortsatt vårt fina samarbete och idag gör vi allt grafisk material för webb, tryck och PowerPoints.

Besök Culture Academy här

Culture-Academy_gold_500x500
HHC_512x512

Hovås hc

Idrottsföreningar bidrar med trygghet och gemenskap och är därför en viktig del av vårt samhälle och för våra ungdomar. Därför stödjer vi Hovås Hockey Club genom att göra deras grafiska material för webb och tryck helt ideellt.

Besök Hovås HC här

STENA

Stena AB är ett av de största familjeägda företagen i Sverige och har en global verksamhet i fem affärsområden: Färjerederi, Offshore Drilling, Shipping, Fastigheter, Finans och Nya Affärer. 

Besök Stena AB här

Stena_pos
WK_logo_blå_TAGLINE

wALDEMAR kENWOOD

Vi har fått äran att designa och bygga hemsida för  företaget Waldemar Kenwood. Med fokus på det växande ledarskapet, kan Waldemar Kenwood hjälpa till med verksamhets- och organisationsförändring i samarbete med Actea Consulting, Föreläsningar med interaktiva övningar, Styrelsearbete samt Rekrytering & Employer branding.

Waldemar Kenwoods hemsida designas och byggs just nu.

 

KUSTPLOCKARNA UF

Kustplockarna UF är ett UF företag startat av fem stycken elever från Polhemsgymnasiet i Göteborg.  De gör en värdefull insats för den svenska västkusten, i projekt som involverar ungdomar och företag tillsammans. Vi stödjer dem genom att erbjuda dem vår hjälp helt ideellt med deras grafiska material  som t.ex.deras logotyp.

Besök Kustplockarna UF här och läs om deras arbete

kustplockarna_negativ(blå)
ALTwear_08_greybackground

alt wear UF

ALT wear UF är ett UF företag startat av fyra elever från Göteborgs Högre Samskola.  De tillverkar snygga pins gjorda av återvunnen metall. De vill med sina pins skapa en rörelse för att uppmana till att våga vara sig själv och vara stark. Metallen sponsrar Stena Recycling  med och vi sponsrar dem med allt deras grafiska material som t.ex. logotyp, grafisk profil och layout för deras affärsplan. Hjälp dem sprida deras historier med hashtaggen #vastarK och följ deras arbete på Instagram.